OS (AS) 06 CANTORES (AS) DE ROCK/POP MAIS INFLUENTES DA DÉCADA DE 1960

 

 

 

 

Resultado de imagem para bob dylan   Bob Dylan

 

 

Discografia Básica da Década:

“The Freewheelin’ Bob Dylan” (1963

“The times they are a changin'” (1964)

“Another side of Bob Dylan” (1964)

“Bringing it all back Home” (1965)

“Highway 61 Revisited” (1965)

“Blonde on Blonde” (1966)

“John Wesley Harding” (1967)

“Nashville Skyline” (1969)

 

 

 

Resultado de imagem para joan baez   Joan Baez

 

 

Discografia Básica da Década:

“Joan Baez In Concert” (1962)

“Joan Baez In Concert, Part II” (1963)

“Joan Baez /5” (1964)

“Farewell Angelina” (1965)

“Joan” (1967)

“Any Day Now” (1968)

“David’s Album” (1969)

Resultado de imagem para donovan   Donovan Leitch

 

 

Discografia  Básica da Década:

“Fairytale” (1965)

“Sunshine Superman” (1966)

“Mellow Yellow” (1966)

“A gift from a flower to a garden” (1967)

“The Hurdy Gurdy Man” (1968)

“Barabajagal” (1969)

“Open Road” (1970)

 

 

 

 

Resultado de imagem para elvis presley   Elvis Presley

 

 

 

Discografia Básica da Década:

“Elvis is Back” (1960)

“Blue Hawai” (1961)

“Girls, Girls, Girls” (1962)

“Fun in Acapulco” (1963)

“Viva Las Vegas” (1964)

“Double Trouble” (1967)

“From Elvis in Memphis” (1969)

 

 

 

 

Resultado de imagem para tom jones   Tom Jones

 

 

Discografia Básica da Década:

“It’s not Unusual” (1965)

“What’s new Pussycat?” (1965)

“!Thunderball” (1966)

“The green, green grass of home” (1967)

“I’ll never fall in love again” (1967)

“Delilah” (1968)

“Without Love” (1969)

 

 

 

Resultado de imagem para janis joplin   Janis  Joplin

 

 

Discografia Básica da Década:

“Big Brother & The Holding Company” (1967)

“Cheap Thrills” (1968)

“Live at Winterland ’68” (1968)

“I got dem ol’ Kozmic Blues again Mama!” (1969)

 

 

 

0 respostas

Deixe uma resposta

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixe uma resposta

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *